Sponsorer

Norsk Kontrabassklubb er avhengig av økonomisk støtte for å kunne drive sin aktivitet. Med støtte fra Sparebankstiftelsen DNBDextra MusicaInstrumenter i Fokus, UNOF, Bassanova AS og Bassico kan vi gjennomføre rekrutteringstiltak og prosjekter for unge kontrabassister. Vi er veldig takknemlig for støtten.


14947422_1416867735003905_490588711452260096_n

Norsk kontrabassklubb mottok høsten 2017 støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til innkjøp av kontrabasser. For disse pengene kjøpte vi fem kontrabasser i barnestørrelser, samt delfinansiere en sjette kontrabass. Ved hjelp av disse instrumentene kan klubben drive aktivt rekrutteringsarbeid. Kontrabassene har våren/ sommeren 2018 vært brukt i forbindelse med kurs i Nittedal strykeorkester, Hadeland strykeorkester og Haugerud strykeorkester samt Valdres sommersymfoni og Ringerike sommersymfoni, og skal i 2019 brukes til rekrutteringsarbeid ved flere kulturskoler på Østlandet.
Vi takker for denne viktige støtten fra Sparebankstiftelsen DNB!

sparebankstiftelsen.no


dextra

Norsk kontrabassklubb har i 2017 og 2018 mottatt aktivitetsstøtte fra Dextra Musica. Støtten er brukt til å finansiere samlinger for unge norske kontrabassister. Vi er også svært takknemlig for at Dextra-musikerne Håkon Thelin, Dan Styffe og Kenneth Ryland er tilknyttet klubben og underviser
på klubb-samlingene.

sparebankstiftelsen.no


Unavngivet

Prosjektet «Instrumenter i fokus» er et nasjonalt rekrutterings- og tiltaksprosjekt for instrumentgruppene harpe, obo, fagott, kirkeorgel og kontrabass. Bedring av dagens situasjon både i henhold til antall elever som spiller, samt søkere til høyere utdanning er stikkord for prosjektets mandat. Posjektet ble satt igang i 2016 etter initiativ fra Valdres sommersymfoni, De unges orkesterforbund og Voksenåsen sommer- og vinterakademi. Prosjektet er finansiert og støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Dextra Musica. Hver instrumentgruppe har en faggruppe, og faggruppen for kontrabass stiftet Norsk kontrabassklubb i 2017. Dette er altså bakgrunnen for at klubben i dag eksisterer. Norsk kontrabassklubb har videre mottatt økonomisk støtte fra Instrumenter i fokus til å arrangere samlinger, og til innkjøp av kontrabasser som i hovedsak brukes til rekrutteringsarbeid.

instrumenterifokus.no


unoflogo

Norsk kontrabassklubb er tilknyttet De unges orkesterforbund. UNOF er en viktig samarbeidspartner, og vi nyter godt av forbundets medlemsfordeler. Våren 2018 mottok Norsk kontrabassklubb støtte fra UNOFs instrumentfond til innkjøp av to kontrabasser.

orkester.no/unof


Skjermbilde 2019-03-10 kl. 12.46.39
Bassanova AS er en spesialisert musikkbutikk, med hovedfokus på kontrabass. Her finner mann instrumenter, buer, bagger, pickuper og det meste annet kontrabassisten måtte trenge. Butikken har åpent tre dager i uka, (ellers etter avtale), men har også nettbutikk. I tillegg er det også mulig å få utført oppsett, skifte av deler, og enklere justeringer og reparasjoner. Medlemmer av Norsk Kontrabassklubb får fast rabatt ved å handle på Bassanova.

bassanova.no


bassico_logo

Bassico har fysisk butikk i München og nettbutikk. Her finner mann instrumenter og kontrabass-tilbehør.

bassico.eu